Spørsmål jeg ikke får svar på

0

Jeg har stilt direkte spørsmål til tre forskjellige personer på statsministerens kontor, og til postmottaket på kontoret, men jeg får ikke svar.

Hvem fattet vedtaket?

Denne pressemeldinga ligger på nettsida til statsministerens kontor (SMK). Den er fra 19. mars 2011 da Norge de facto gikk inn i krigen mot Libya. Men det står ingenting om hvem som fattet dette vedtaket, eller hva som er hjemmelen.

En ledetråd har jeg: Det kan ikke være Stortinget, for der har adminstrasjonen gitt meg alle vedtak om Libya, og det finnes ingenting før redegjørelsen 22. mars.

Derfor har jeg stilt følgende klare og enkle spørsmål til SMK:

  • Hvem fattet dette vedtaket?
  • Når ble det fattet?
  • Og hva er ordlyden, teksten på vedtaket?

Man skulle tro at dette er spørsmål som statsforvaltningen kan svare på på et blunk. Men jeg får ikke svar. SMK er stum som en østers. Det ser ut til at mediestrategien er klar:

Ligg helt rolig. Ikke si noe. Dette går sikkert over.

Folkens på SMK! Jeg har et forslag: Lån en av undersøkelseskommisjonene til Lysbakken. Kanskje den klarer å grave fram noe? Noen sms-er kanskje?

Les også:

Stoltenberg og Støre brøt grunnloven!

For noen få dager siden reiste jeg spørsmålet om ikke Stoltenberg, Støre og Faremo burde stilles for riksrett. Det har vært en uhyre interessant erfaring, og jeg nærmer meg svaret. Hva skjedde i mars 2011? 19. mars 2011 uttalte Jens … Fortsett å lese →

Stoltenberg og Støre for Riksrett?

Åpent brev til riksrevisor Jørgen Kosmo Herr riksrevisor Norge deltok med militære styrker i krigen for å avsette Muammar al-Gaddafi og innsette en ny regjering. Utenriksminister Støre sa i sin redegjørelse til Stortinget 9. mai 2011: For oss dreier det … Fortsett å lese →

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.