Transtoget – et eksperiment på barn og unge

I Sverige krever myndighetene nå utredning av sitt eget «Helsedirektorat» fordi det bedrives eksperimentell behandling på barn som tror de er «født i feil kropp». Den samme behandlingen utføres her i Norge, men under såvidt mer kontrollerte forhold. Men nå ønsker Helsedirektoratet her hjemme å herme etter Sverige til tross for at Sverige nå begynner å rygge etter at sannheten om anger og bivirkninger sakte kommer frem i lyset. I Storbrittania har fem behandlere sagt opp i protest, fordi de mener at mesteparten av «behandlingen» er konversjonsterapi på homofile barn.

«Uppdrag granskning» har laget en rystende reportasje som rører ved toppen av isfjellet. For foreldre og alle som jobber med barn og unge er den for pensum å regne.

Veldig få av de som angrer våger ikke stå frem, av redsel for represialer fra transmiljøet. Tallene på de som angrer er derfor usikre.

Se reportasjen:

Én kommentar til “Transtoget – et eksperiment på barn og unge”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *