Fox News: Ytringsfrihet må være total.

Hver uke leser vi om nye metoder og «avtaler» som inngås, påståelig for hindre «hatprat» og «fake news».
Aktørene i disse alliansene er regjeringer, korporasjoner, krigstenketanker som Atlantic Council, NATO og etterretningstjenester. Populære og solide nettsteder har blitt stengt, twitterkonti og facebookkonti slettes eller blir «shadowbanned» slik at de knapt vises, og går fra titusenvis av visninger per dag, til noen tusen i uken.
De som rammes har til felles at de er mot krig, at de eksponerer myndigheters og korporasjoners ulovligheter, andre perspektiv på politikk og at de fremmer andre meninger enn de som krigslystne vestlige myndigheter ønsker å tillate.

Det er forstemmende at de som påstår å være for ytringsfrihet faktisk fryder seg når deres konkurrenter blir rammet. De store norske mediene har ikke tatt opp det store koordinerte angrepet på frie medier. Det kan gi inntrykk av at de er fornøyd med å bli kvitt de som ikke nøyer seg med å publisere NTB og Reuter uten å gjøre sine egne undersøkelser for å verifisere.
For de frie mediene er konkurrenter. Mens de «store» taper lesere og seere, vinner de små og selvstendige, de som ikke er eid av Wall Street.

Norske journalister har i en viss grad latt seg opphisse over at CNN-medarbeider Acosta har blir strøket av listen over akkrediterte journalister til det hvite hus i USA, men de er tilsynelatende mindre opptatt av jakten på og behandlingen av Julian Assange som sitter isolert på åttende året, siden mars uten kontakt med omverdenen, selv sine egen barn. Denne uken ble hemmelige planer om å sikte ham i USA avdekket ved en ren tilfeldighet. Hillary Clinton skal ha lurt på om man ikke bare kan «drone ham». Påstanden om at hun har sagt dette har ikke blitt benektet av hennes representanter, de valgte «danse rundt grøten»- svar. Det er jo uheldig å benekte, for å risikere at det senere dukker opp et opptak.

CNN er en fullstendig umoralsk og kynisk aktør som ikke bryr seg om noe annet enn bunnlinjen. Van Jones som jobber i CNN har innrømmet at «Russiagate» var en diger «nothingburger«, men at det ga fantastiske seertall, de har sendt riggede opptak fra Syria, riggede, styrte «intervjuer» med «Bana» – den lille piken som har blitt brukt som propagandaverktøy til inntekt for jihadistenes, NATO og Gulfstatenes okkupasjon av deler av Syria. Dette «intervjuet» viser med all tydelighet at hun leser opp replikker fra skjermen. Bana kan knapt forstå eller snakke engelsk.

Det er som om verden har blitt snudd på hodet, men det er faktisk de som er såkalt «høyre» som i dag er det viktigste forsvarerne av ytringsfrihet.   Det er «venstresiden» som heier på sensur og «no-platforming».
Carlson Tucker på Fox News er en av de som står på for total ytringsfrihet.
Han påpeker at CNN nærmest drev en kampanje for å kneble Alex Jones fra InfoWars, bare fordi de ikke likte hva han ytret og publiserte,  at CNN  ikke protesterte da RT (Russian Television) måtte registrere seg som «fremmede agenter» fordi de er eid av russiske myndigheter. Han understreker at BBC er eid av britiske myndigheter og som vi vet er NRK eid av norske myndigheter, og andre kanaler er eid av utenlandske selskaper og personer.

Da en anonym enkeltperson opprettet en Redditkonto som gjorde narr av CNN i fjor truet kanalen med å offentlig avsløre navnet hans og livet hans om han ikke sluttet å omtale CNN og de feiret at de hadde klart å kneble ham. Kun ved at han sa unnskyld til kanalen gikk de med på å ikke offentliggjøre navnet hans.

CNN krever stadig at folk skal bringes til taushet fordi de etter kanalens mening ytrer «konspirasjonsteorier». Altså, de motarbeider ytringsfrihet.
Vi merker oss at CNN ikke løfter en finger for Julian Assange. Tvert i mot har de forsøkt å svarte ham på de verste måter, blant annet ved å påstå at han er pedofil. Dette har de vært nødt til å trekke tilbake etter å ha blitt truet med søksmål.

Mesteparten av  den såkalte «venstresiden» i USA snudde ryggen til Assange da Wikileaks publiserte epostene til deres yndling Hillary Clinton og verden fikk innsyn i hennes ugjerninger.

I dette innslaget tar Carlson Tucker til orde for total ytringsfrihet og poengterer CNNs unnfallenhet overfor andres ytrings- og pressefrihet og deres trakassering av enkeltpersoner.

Start diskusjonen på forum.steigan.no