Tyske helsemyndigheter visste at covid-tiltakene var svindel!

0
BERLIN, GERMANY August 29, 2020. Demonstrasjon i Berlin mot koronatiltakene og for frihet.

Helsemyndighetene løy bevisst for offentligheten om COVID fordi de ikke ønsket å miste respekten fra lovgiverne. De visste at COVID var MINDRE farlig enn influensa!

Av Steve Kirsch.

Kortfattet sammendrag

Jeg kan rett og slett ikke tro at mainstream media ignorerer denne enorme historien.

Etter flere runder med FOIA-forespørsler og rettskjennelser, dokumenterer dokumenter svært motvillig utgitt av RKI i Tyskland (tilsvarer vår CDC) som viser at helsetjenestemenn bevisst løy til offentligheten om farene ved COVID og COVID-vaksinen for at at regjeringen ikke skulle kutte finansieringen deres.


FOIA: The basic function of the Freedom of Information Act is to ensure informed citizens, vital to the functioning of a democratic society.

RKI: Robert Koch Institut BeskrivelseRobert Koch-Institut er en tysk forbundsinstitusjon med ansvar for kontroll og forebyggelse av sykdom. RKI ligger i Berlin og Wernigerode og er en del av Helsedepartementet. Wikipedia

CDC: The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is the national public health agency of the United States. It is a United States federal agency under the Department of Health and Human Services, and is headquartered in Atlanta, Georgia.


Verdensomspennende pressetaushet om denne historien. Du skal ikke få vite det.

Videoen

Se denne utmerkede 6-minutters videoen som ble produsert uavhengig av professor Stefan Homburg . Den er kort og saklig.

Hvis du hadde noen tro på at offentlige institusjoner jobber for din fordel, vil denne videoen knuse den.

Det er en Rumble-video siden jeg er sikker på at den ville bryte med YouTubes fellesskapsstandarder.

Tyske journalister kjempet hardt for å få disse dokumentene frigitt

Tyske journalister saksøkte den tyske regjeringen for tilgang til intern kommunikasjon fra Robert Koch Institute (RKI), som er den tyske ekvivalenten til CDC. Rettssaken var påkrevd siden journalistenes FOIA-forespørsel ikke ble etterkommet. Da dokumentene endelig ble tilgjengelige etter rettskjennelsen, ble det meste redigert. Etter ytterligere press er den nå uredigert.

Aaron Siri er godt kjent med dette med CDC i USA. Samme modus operandi.

Dokumentene

Du finner dem her (på tysk) rett på RKI-nettsiden.

Men den er på 2515 sider, så de fleste vil ikke lese alt.

Så la meg oppsummere for deg.

Topp 7 avsløringer

Her er de 7 fremste avsløringene fra videoen. Takk til Frank Ploegman for å sette sammen denne lista:

  1. Ekspertene kjente allerede i januar 2021 til cerebral venøs sinus-trombose som en livstruende komplikasjon av AstraZeneca-vaksinen. De «glemte» å informere offentligheten om dette faktum.
  2. Ekspertene innså at det ikke var noen som helst bevis for at vaksinene reduserte sykdomsoverføringen, men de unnlot å informere offentligheten. I stedet gjorde de medfølelse til et våpen og spredte offisiell desinformasjon om at alle burde bli vaksinert «for å beskytte bestemor» og oppnå flokkimmunitet gjennom vaksinasjon, selv om begge deler er umulige hvis stikkene ikke engang reduserer overføringen.
  3. Ekspertene visste at selv N95-masker var ineffektive utenfor sykehusmiljøer, men påbød dem allikevel. Kort sagt, ekspertene var de sanne «sprederne av feilinformasjon».
  4. Ekspertene anbefalte å ikke stenge skoler, men likevel gjorde regjeringen dette.
  5. Ekspertene sa at ‘COVID’ ikke bør sammenlignes med influensa, fordi det er MINDRE farlig enn influensa. De visste også at bare gamle og syke mennesker hadde økt risiko, men de fikk det til å se ut til at selv unge, friske mennesker hadde alvorlig helserisiko. Den gjennomsnittlige dødsalderen for ‘COVID’-pasienter var 83 år, som tilfeldigvis er OVER gjennomsnittlig levealder på 81,26 år i 2019.
  6. Regjeringen beordret ekspertene til å «anbefale» det regjeringen ønsket. Så regjeringen fulgte ikke vitenskapen, slik det ble hevdet ad nauseam (til det kvalmende, o.a.), men «The Science™» fulgte myndighetenes ordre. RKI ble pålagt å holde risikonivået høyt selv om det tydeligvis ikke skjedde noe utenom det vanlige. RKI var ikke annet enn regjeringens pressekontor, som hadde i oppgave å selge politiske beslutninger som vitenskapelige, mens ingenting i realiteten kunne være lenger fra sannheten.
  7. Hvorfor fulgte RKI myndighetenes pålegg? Fordi de fryktet å bli forbigått og bli irrelevante. Oppførselen deres beviser tydelig at de trodde dette var verre enn å villede publikum.

Sammendrag

De tyske helsemyndighetene visste at influensaen var verre enn COVID, de visste at masker ikke fungerte, de visste at AstraZeneca-vaksinen var dødelig, de visste at lockdowns ikke ble anbefalt, og de visste at vaksinene ikke reduserte smitten, men de holdt alt dette borte fra offentligheten slik at de kunne fortelle en eventyrhistorie om hvordan vi kunne stoppe spredningen hvis vi alle gjorde vårt og ble vaksinert.

Tror du at neste gang når de roper ulv igjen, vil noen tro dem?

Forrige artikkelStrømprisene spiser opp mer enn hele lønnsoppgjøret
Neste artikkelDet fransk-britiske komplottet for å dele opp Russland