Covid-etterforskning av politiske topper i Storbritannia

0

Den britiske parlamentarikeren Andrew Bridgen innkalte nylig lederen av Metropolitan Police i London til et hastemøte. Han har samlet solid dokumentasjon på kriminell aktivitet begått av de øverste toppene i den britiske regjering og statsapparat i forbindelse med pandemihåndteringen og utrulling av de hastegodkjente vaksinene i sitt hjemland.

Av Fritt vaksinevalg.

Anklagene Bridgen reiser er høyst alvorlige, og omhandler blant annet grov korrupsjon, tjenesteforsømmelse, uopprettelige skader på liv og samfunn, samt drap.

Se nettsida til Andrew Bridgen: Andrew Bridgen MP Seeks Meeting With Met Commissioner Over Vaccine Programme

Sakskomplekset omfatter også sittende statsminister Rishi Sunak og hans personlige økonomiske interesser i vaksineprodusenten Moderna. Vaksiner han i samtidighet promoterte som trygge og effektive ovenfor den britiske befolkningen.

Bridgen stiller med et stjernelag bestående av forskere, leger, politi og jurister – som samlet vil presentere dokumentasjon omkring de fatale konsekvensene fra pandemihåndteringen og de eksperimentelle vaksinene.

Med sin utrettelige innsats for vaksineskadde – har Bridgen æren blant annet for å ha stoppet innføring av koronavaksinasjon av barn ned til 6 måneders alder. Han har videre bemerket seg ved å sette søkelys på overdødeligheten, med en rekke høringer i det britiske parlamentet. 

Nylig besøkte Bridgen Norge, som ledd i sitt opplysningsarbeide omkring WHO og deres tilstrebelse av sentralisert og juridisk makt over medlemslandene i form av traktaten; International Health Regulation (IHR).

Samtlige norske stortingspolitikere var invitert da Bridgen sammen med jurist Philipp Kruse og lege Meryl Nass deltok på seminar i Oslo 9 februar. Ikke helt overraskende uteble både norske politikere, så vel som representanter fra pressen.

Dr. John Campbells kommentar til Bridgens brev

Intervjuet med Andrew Bridgen i Oslo

Foredrag: Hvor mye myndighet vil vi gi til WHO?

Betenkning om rettsutviklingen i Verdens helseorganisasjon (pdf)

Forrige artikkelKvinner, barn utgjør over 70 prosent av palestinerne drept i Gaza
Neste artikkelØkokrim fremstår som elitens høye beskytter
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.