Net Zero vil føre til en sultkatastrofe uten sidestykke

0

I disse dager har verdens rike miljøentusiaster flydd til COP28 i Dubai for å diskutere nye «klimatiltak». Jonas Gahr Støre forsikrer oss om at han vil arbeide for «Net Zero innen 2050». Og den måten han skal gjøre det på er som norske statsministre før ham – øse ut noen milliarder. I denne omgangen gir Støre bort 1,6 milliarder dollar fra den norske statskassa og dermed fra skattebetalerne.

Og EU har vedtatt sin Net-Zero Industry Act som via EØS også blir norsk lov.

Det han ikke forteller er at dersom han og hans like skulle lykkes med dette ville det bety at flertallet av jordas befolkning ville sulte i hjel.

Greenpeace medgründer Dr. Patrick Moore om folkemordskonsekvensene av Net Zero:

«Nå går de inn i landbruket og truer med å kutte tilførselen av mat, fordi mat forårsaker global oppvarming… Bare milliardærene vil ha råd til å kjøpe mat, og nå vil alle de andre menneskene dø fordi det ikke er nok mat . Det er det vi er på vei mot hvis vi fortsetter å lytte til disse menneskene.»

«De vil forårsake en ødeleggelse som Jorden aldri har sett, fordi det er over åtte milliarder av oss, og fire milliarder av oss er avhengige av nitrogengjødsel, som de nå sier er dårlig, fordi det er en drivhusgass eller hva som helst … Det hele er helt falskt. Og det samme er kampanjen mot CO2.»

Ekspertene enige: «Klimautvalgets rapport frakoplet virkeligheten»

På 25 år vil EU og Klimautvalget bringe oss ned til «Net Zero».

Dette er apokalyptisk, det er det glade vanvidd.

Det lar seg ikke gjøre, og skulle man på en eller annen måte klare å ta olje, kull og gass ut av ligningen, vil det moderne samfunnet opphøre, mer enn 80 prosent av menneskeheten ville sulte ihjel og det vi kjenner som sivilisasjon være en saga blott.

Net Zero er hungersnødens samfunn, det er sivilisasjonens sammenbrudd, det er barbari. Hvis du synes Pol Pot var ekstrem, noe det er god grunn til, så vær klar over at Net Zero er tusen ganger mer ekstremt. Milliarder vil dø av sult og underernæring hvis denne politikken gjennomføres.

Les: Climate scientists – concept of net zero is a dangerous trap

Og det er dette ekstreme målet som driver den ekstremistiske politikken med ødeleggelse av landbruket, tvangsfôring av folkemassene med insekter og syntetisk mat, urbane fengsler, og så videre. Hvis man forsøker å tvinge urealistiske, det vil si umulige, mål ned over samfunnet, så må resultatet bli katastrofe, diktatur og terror.

Denne grafen viser at verdens primærenergiforbruk begynte å vokse med den industrielle revolusjonen og at den til å begynne med baserte seg på kull, så olje og etter hvert naturgass. Den viser også at primærenergiforbruket for alvor eksploderte etter annen verdenskrig og at det er omtrent femdoblet siden da. Den viser også at etter førti år med klimadiskusjoner og diskusjoner om alternativ energi så er fortsatt olje, kull og gass kilde til over 82% av verdens primære energiforbruk. Det er ingen tegn til at de «alternative energikildene», som forresten er totalt avhengig av olje, kull og gass for å produsere sin egen infrastruktur – olje og kull til gruver, smelting av mineraler, tungindustri, sement osv.

Det er denne enorme veksten i energibruken som har skapt det moderne velferdssamfunnet, som har gjort det mulig å mette 8 milliarder mennesker, skape moderne byer, transportsystemer, boliger, oppvarming, helsevesen, teknologi osv. Internett og telekommunikasjon er enormt energikrevende og er en del av dette.

De siste 25 år har primærenergiforbruket økt med ca. 33%. Og bruken av olje, kull og gass har fulgt samme trend. På de neste 25 årene vil altså Støre og hans like bringe oss ned til «netto null».

Dr. Patrick Moore sier at halvparten av jordas befolkning vil sulte i hjel på grunn av denne politikken. Vi tror det er et optimistisk anslag, for da ser han bare på nitrogengjødsel. Hvis man også ser på at alt moderne landbruk er fullstendig avhengig av diesel og ser at den såkalte elektrifiseringa ikke akkurat er noen suksess, vil det i realiteten bety sammenbrudd i hele forsyningskjeden, eller sagt mindre akademisk: milliarder vil dø av sult.

Det vil heller ikke være energi nok til å drive alle de systemene som det moderne samfunnet er avhengig av. Sjøl «de grønne energiene» er jo totalt avhengige av olje, kull og gass – til gruvene, til den elektrometallurgiske industrien, til solcelleproduksjonen, til sementindustrien, til produksjonen av vindturbinene, til alt.

Forrige artikkelEventyret om batterifabrikkene – svensk produsent søker om konkurs
Neste artikkelMuterende og mulig kreftfremkallende stoff funnet i koronavaksinene