Når grooming blir mote

0

Av June Wattum, leserinnlegg.

Hei! 

Jeg er skeiv! 

«Sapiofil» for de med boksen klar! 

Hvis jeg begynner med den setningen så er folk kanskje litt mer mottakelige for det jeg nå skal si, for det er mye snowflakes der ute, og tar jeg ikke feil så finner du nok noen av dem i kommentarfeltet her fortløpende. 

For jeg tråkker på samtlige tær hver gang jeg åpner kjeften, stort sett hvertfall! Og dette er nok intet unntak… 

For nå skal vi snakke om PRIDE! 

Hvis vi ser bort ifra pro-islamister, og tidvis én og annen ihuga veganer (jeg nevner ikke navn, men Samuel er én av dem, og feministene orker jeg ikke erte på meg akkurat nå) så er Pro-Pride’ere det værste oppsopet du finner av besservissere og forståsegpå’ere. 

De vet faktisk ting om deg du ikke visste selv engang, tenk det! 

Krenkebergstuen er fremdeles i tet som Dronninga av vonde tær, og for å være HELT ærlig, så bryr det meg midt i F*TTA (medfødt skavank) hva HEN skal gnelle over støtt. (jeg tør ikke anta noe som helst lenger så jeg kjører’n safe med «hen»)

Likestilling? For hvem egentlig? 

Har man fler rettigheter hvis man er medlem av alfabet-familien? 

Ja, er svaret. 

For hadde jeg møtt opp i klasserommet til guttungen (10 år) iført bare undertøy og støvletter, så hadde opptil flere ringt purken, og jeg hadde fått trynet mitt klistra på siden til Aaron, og dit vil ingen… 

Og når man kommer med uttalelser som «for deg som er, lurer på om du er, eller har lyst til å bli homo» så mister man igrunn all rett til å uttale seg om temaet. 

«Lyst til å bli homo», jeg visste ikke at det var et valg?? Da er kanskje ikke «følekjønn» så upassende alikevel? 

Det er også en rettighet å kunne velge selv, uten indoktrinering fra voksne. 

Barn skal aldri brukes i politikk. 

De skal heller ikke måtte ta stilling til sin egen seksualitet eller legning før de er klare for det. Det er individuelt for hvert barn, og kan ikke bestemmes utifra hverken klassetrinn eller fødselsår. 

Noen er ikke modne før de nærmer seg tenårene, andre forstår dette allerede i barnehagen. 

Det er ikke opp til hverken deg eller meg å bestemme når ett barn er modent nok til å ta stilling til dette, den konklusjonen må de få komme frem til på egenhånd og av erfaring. 

De skal hvertfall ikke utsettes for fremmede menn i bare trusa som sier at det er greit å sitte på fanget! 

Og hvorfor skal vi lære dem at (feks) homofile går i lærtruser? Er det virkelig ett realistisk syn å gi dem? Kanskje de heller hadde hatt godt av å møte en oppegående mann i dress eller arbeidsklær, så kanskje flere hadde turt å komme ut?? 

For jeg kan love dere at de færreste av oss skeive assosierer oss med de påfuglene man ofte ser i parader. Det som kommer spradende forbi deg der er kun en fremvisning av div fetisher, med ekshibisjonisme øverst på lista, og har igrunn ingen ting med Pride å gjøre. 

Når barn blir brukt som skjold i politikk:

Hvis barn blir utsatt for seksuelle handlinger/materiale som ligger over deres modenhetsgrad, vil det over tid være stor fare for at barnet utvikler en eller annen form for identitetsforvirring, seksuelle «avvik», prestasjonsangst, dårlig selvbilde, urealistiske forventninger, problemer i nære relasjoner osv osv. Lista er lang. 

Alt dette er gammelt nytt og helt vanlige symptomer hos barn og unge som har blitt utsatt for overgrep. 

Så hvorfor gjør vi dette mot barna? 

Er det så forbanna viktig å få prakka på dem hvilket kjønn de er og hva slags sex de bør ha, at vi er villige til å risikere å gi dem bare én av disse symptomene? 

Det er ikke som å gå i kiosken og velge seg ut en godteri dette her, de forskjellige seksuelle legningene ligger ikke foran deg på ett bord der du kan velge det som passer for anledningen. Det er faktisk medfødt! 

Så vår innblanding vil bare forvirre dem, det er ingen ting vi kan si eller gjøre som kan forandre ett menneskes seksuelle legning. 

Den kan undertrykkes og ignoreres ja, men den vil aldri bli borte. 

Noe som forøvrig ofte skjer hos barn og unge som utsettes for grooming. 

Det er heller ikke lov å avgi stemme før man er 18 år. Mange ønsker t.o.m å heve aldersgrensen for og kunne avgi stemme ved valg til 20 år, nettopp fordi man fremdeles kan være veldig umoden og ureflektert når man er så ung. 

Men å bestemme hvilket kjønn man er kan man visst gjøre omtrent helt inn i mors liv, uavhengig av hvor moden man er eller hvor stor forståelse man har for egen kropp og seksualitet. 

Hvor stort er problemet, egentlig…?

Vi er milliarder av mennesker på denne planeten, så jeg antar at de aller aller fleste av oss har god kåll på hvem og hva vi vil ha på lakenet. 

Problemet for oss skeive har aldri vært at vi ikke vet hva vi er, problemet har alltid ligget i den manglende aksepten hos resten av befolkningen. 

Det problemet eksisterer ikke lenger, ingen bryr seg filla om hva du spesifikt identifiserer deg som. Det eneste folk bryr seg om i dag er å få vite riktig pronomen så de slipper å få deng!

Belastningene de kjønnsforvirrede ellers har på samfunnet er også reelle. 

Mannfolk med selvutnevnt følekjønn som kvinne har ingen ting i kvinnegarderoben å gjøre! Beklager! 

Har du noe som dingler mellom bena, så skal du inn på toalettet sammen med resten av gjengen med samme utstyr! 

Jeg skal ikke være redd for å sende døtrene mine hverken på offentlige toaletter eller garderober i frykt for at en mann med dårlige hensikter har klart å snike seg inn. 

For det er jo ikke slik at vi spør om bevis! 

Skulle man driste seg til å undres over kjønnet til enkelte som tråkker rundt her som hverken fugl eller fisk, så må man regne med at Krenkebergstuens disipler står klare til å fortelle deg nøyaktig hvor uopplyst og lite «woke» du er. 

For tenk å være så frekk å reagere på at en mann med skjegg og pupper kommer inn i damedusjen! Det skal vi visst bare finne oss i. Det er heller ikke alle som velger å «justere» kjønnsorganet, så i praksis så kan hvemsomhelst pårope seg å være hvasomhelst, nårsomhelst, hvorsomhelst… 

Frihet er jo ett valg, tross alt…

Og jeg har tatt feil før, men er ikke hele konseptet Pride grunnlagt på prinsippene om at folk skal få være frie til å velge selv?? 

Hele poenget med Pride er borte (!!) så fort dere begynner å blande dere borti barnas naturlige utvikling! 

La de bestemme selv, eller slutt og kall det for «frihet», det blir for dumt! 

Og sist men ikke minst, hvis du har lyst til at jeg skal anta at du er en kvinne, så kle deg som en kvinne! Verre er det ikke! 

Ikke gjør det du kan for å se ut som en mann, for så å grine over at jeg antok at du var en! 

Tar du på deg uniformen så forvent å bli kalt purk! 

Det er mye å ta tak i her om kjønnsforvirring virkelig skal være en del av samfunnet. 

Slik det er nå fungerer det hvertfall ikke. 

Og jeg vil gjerne se en saklig debatt fra begge sider ang dette, hvis vi klarer å la være og trykke på krenkeknappen lenge nok til at vi kan komme til enighet. 

For er det noe Pride-folka kan, så er det å bli krenka. 

Det er ikke akseptert i det hele tatt å stille spørsmålstegn ved den bevegelsen. 

Derfor gjør jeg nettopp dét.


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelAlvorsord
Neste artikkelKnefall for militarismen