Pentagon opphever vaksinetvangen for soldatene

0
Vaksinepåbudene i USA har vært svært profitable for BigPharma

Pentagon droppet formelt sitt Covid-19-vaksinasjonspåbud 10. januar 2023 skriver Politico.

Vaksinepåbudet har vært omstridt og har splittet USA. Det har tvunget mer enn 8400 soldater ut av militæret for å nekte å adlyde ordre da de nektet å ta vaksinen. Tusenvis av andre søkte religiøse og medisinske fritak. Austins notat avslutter disse fritaksforespørslene.

Det var forsvarsminister Austin som innførte påbudet i august 2021 etter at Pfizer-vaksinen ble godkjent av Food and Drug Administration.

Omtrent 99% av aktive soldater i marinen, luftforsvaret og marinekorpset har fått vaksinen, og 98% av hæren. Vakt- og reservestyrkene er lavere, men er generelt mer enn 90 %.

Austin roser sjøl sitt eget påbud og hevder at det «har reddet mange liv».

I tillegg til å avslutte politikken med å dimmitere soldater som nekter å ta vaksinen, sier Austins notat at de som søkte fritak og ble nektet vil få journalene sine oppdatert og eventuelle irettesettelsesbrev vil bli fjernet.

De som ble utskrevet for å nekte å adlyde en lovlig ordre om å ta vaksinen, fikk enten en hederlig utskrivning eller en generell utskrivning under hederlige vilkår.

En episode som fikk veldig stor medieomtale og skape mye panikk var da USS Theodore Roosevelt, marinens hangarskip som ble tatt ut av tjeneste i Guam i 10 uker tidlig i 2020 da mannskapene ble smittet av det nye viruset. Mer enn 1000 besetningsmedlemmer ble til slutt smittet, og en sjømann døde. Til tross for all den katastrofestemningen som ble skapt var altså mannskapenes Infection Fatality Rate bare 0,1 prosent, noe som ikke burde ha utløst nasjonale katastrofetiltak, etter vår vurdering.

Les: Fagfellevurdert studie: faren for å dø av covid-19 har vært forsvinnende liten

Vaksinedødsfall også i de militære styrkene?

Det foreligger ikke noe offisielt fra Pentagon om vaksineskader eller vaksinedødsfall, men det gir et signal når nettavisa American Military News omtaler den meningsmålinga som vi omtalte i går i artikkelen: Brister demningen?

De skriver:

Omtrent halvparten av amerikanerne mener at COVID-19-vaksinene har forårsaket bivirkninger som har bidratt til et betydelig antall uforklarlige dødsfall, ifølge en ny undersøkelse.

Undersøkelsen til Rasmussen Reports, som ble utført fra 28. til 30. desember, fant at 49 prosent av amerikanske voksne tror det er sannsynlig at bivirkninger av covid-19-vaksiner har forårsaket et betydelig antall uforklarlige dødsfall, inkludert 28 prosent som anså det som «veldig» sannsynlig.»

Ytterligere 37 prosent av de spurte sa ikke at et betydelig antall dødsfall kan tilskrives vaksinene, inkludert 17 prosent som sa at det «ikke er i det hele tatt sannsynlig» at vaksinebivirkninger har forårsaket dødsfall. Ytterligere 14 prosent av de spurte var usikre på om covid-vaksinebivirkninger har forårsaket betydelige dødsfall.

Mistilliten til vaksinene var sterk på tvers av partigrensene. Ifølge Rasmussen Reports mente 51 prosent av de demokratiske respondentene det var sannsynlig at vaksinebivirkninger forårsaket et betydelig antall dødsfall, sammenlignet med 56 prosent av de republikanske respondentene og 42 prosent av uavhengige.

Pentagon i 2021: «Sjeldne hjertebetennelsestilfeller knyttet til covid-19-vaksiner»

I 2021 skrev Pentagon-avisa Military.com:

En ny studie av amerikanske militære fant høyere forekomst av hjertebetennelse enn forventet etter COVID-19-vaksiner. Det er et funn som forskere fra forsvarsdepartementet sier at man bør gjøre oppmerksom på at myokarditt er en potensiell bivirkning av vaksinasjonene.

I en artikkel publisert tirsdag i JAMA Cardiology beskrev leger i den amerikanske hæren, marinen og luftvåpenet 23 tilfeller av myokarditt hos tidligere friske menn som utviklet tilstanden innen fire dager etter å ha mottatt en COVID-19-vaksine.

Leger ville ha forventet å finne åtte eller færre tilfeller av myokarditt blant de 436 000 mannlige militærmedlemmene som fikk to mRNA-skudd, ifølge studien. Men 20 militærmedlemmer utviklet betennelse etter sin andre dose, inkludert 14 etter Moderna-skuddet og seks etter Pfizer-skuddet. Tre utviklet tilstanden etter sin første vaksine.

Alle var tidligere friske og i fysisk form, og ingen viste tegn på å ha akutt COVID-19 sykdom eller annen infeksjon, ifølge rapporten.

En sentral rådgiver for FDA trekker vaksinene i tvil

NBC News skriver:

En sentral rådgiver for Food and Drug Administrations vaksinepanel stiller spørsmål ved om flere Covid booster-skudd er nødvendig for friske, yngre mennesker.

Bevisene for de nye versjonene av vaksinene for omicron-varianten av koronaviruset, som FDA godkjente i august, er «underveldende» og viser ikke at de er mye bedre enn de originale skuddene skrev Dr. Paul Offit, en barnelege som er en ledende ekspert på vaksine og infeksjonssykdommer, onsdag i New England Journal of Medicine.

Kommentar: Fortellingen rakner!

Forrige artikkelKrigen i Ukraina begynte i 2014, ikke i 2022
Neste artikkelKinas vitenskapelige overlegenhet endrer maktbalansen