5000 soldater skal beskytte milliardærklubben i Davos når de legger planer mot verdens folk

0

Den sveitsiske hæren har begynt sin utplassering til Davos, skriver den sveitsiske avisa Blick. Opptil 5000 soldater skal settes inn i forbindelse med at World Economic Forum starter 16. januar i Davos.

Også i år støtter hæren de sivile myndighetene i kantonen Graubünden i å utføre sikkerhetsoppgaver for det årlige møtet til World Economic Forum (WEF).

Bistandstjenesten til maksimalt 5000 medlemmer av hæren ble godkjent av parlamentet for årsmøtene i WEF 2022 til 2024, som Forsvarsdepartementet (VBS) skriver på sine nettsider.

3000 gjester i toppklasse ventet

I 2023 vil møtet vare fra 16. til 20. januar. Ti dager før forumets start begynte hæren byggearbeid i Davos. Rundt 3000 internasjonale deltakere fra næringsliv, politikk, vitenskap og samfunn forventes til WEF. Det veiledende prinsippet for 2023 er «Samarbeid i en fragmentert verden».

Mobilisering som til krig

Det er vanskelig å ta inn over seg at en stat setter inn 5000 soldater for å beskytte ei gruppe rikinger og statsledere.

Hvor mye er 5000 soldater? Til sammenlikning kan vi peke på at den norske hæren ifølge Forsvaret har 4593 soldater i førstegangstjeneste. Deres oppgave er å forsvare hele det langstrakte Norge.

Den sveitsiske hærinnsatsen skal bevokte en liten by i Alpene.

Dette gir et interessant, om enn ikke tilsiktet signal, om at denne gjengen holder på med saker som er så betente at de kanskje trenger en stor hær til å passe på seg.

Cooperation in a Fragmented World

Årets møte har fått tittelen Cooperation in a Fragmented World, og misforstå ikke: dette samarbeidet skal gå en vei. Det er folk og regjeringer som skal underkaste seg milliardærenes agenda i deres Stakeholder capitalism.

«Vi ser de mangfoldige politiske, økonomiske og sosiale kreftene som skaper økt fragmentering på globalt og nasjonalt nivå. For å løse de grunnleggende årsakene til denne erosjonen av tillit, må vi styrke samarbeidet mellom myndighetene og næringslivet, og skape forutsetninger for en sterk og varig bedring. Samtidig må det være en erkjennelse av at økonomisk utvikling må gjøres mer motstandsdyktig, mer bærekraftig og at ingen skal stå bak, sier Klaus Schwab, grunnlegger og administrerende styreleder, World Economic Forum.

Les underteksten i dette budskapet. De skjønner at tilliten til dem og de korrupte regjeringene er i ferd med å renne vekk. Det brenner under føttene på dem. Nå samler de seg for å sikre grepet, ta tilbake kontrollen og kjøre videre mot The Great Reset.

Og i mellomtida får de dekket andre behov også. Den lettere brigade er tydeligvis fullt mobilisert:

Alle konspirasjoners mor

Vi er blitt beskyldt for å «fremme konspirasjoner», som de skriver som verken mestrer det norske språket eller litt vanskelige fremmedord.

Men ta ikke vår ord for det. Les dokumentene til WEF sjøl. De sier det i klartekst. De skal ta rotta på oss – og tjene store penger på det.

Surf rundt på sidene deres og les. Ta for eksempel det opplegget der de skal ta full kontroll over verdens matvaresystem: Farms to food markets: providing solutions and collective action for sustainable food systems.

Og hvem skal stå for all denne bærekrafta?

Jo, blant annet: Cargill, UN Food and Agriculture Organization (FAO), Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN), International Fund of Agricultural Development (IFAD), Nestlé, PepsiCo, Rabobank, Syngenta Group, Unilever, UPL, Yara, World Farmers Organization, and WWF.

Og du kan lese: Food Action Alliance: A leadership agenda for multi-stakeholder collaboration to transform food

Og du kan se videoer om den Ersatz-maten de har tenkt å dytte i milliardmassene, kunstig kjøtt, mat lagd av søppel og andre godsaker. Ta en titt.

Ved nærmere ettertanke skjønner vi godt at de trenger 5000 soldater for å beskytte seg. For det er jo klassekrig de fører.

Forrige artikkelVi lever i et land hvor myndighetene ikke tar beredskap på alvor – hvor begynner vi?
Neste artikkelItalia og EU er på kollisjonskurs etter hvert som de økonomiske forholdene forverres