Når starter etterforskningen av Erna Solberg og norske helsemyndigheter?

0

Pfizer-gate – historiens største svindel og skandale er i ferd med å rulles opp:

Av Margrethe Salvesen.

Snøballen har begynt å rulle når EUs påtalemyndighet nylig åpnet etterforskning av EU-kommisjonens anskaffelse av coronavaksiner verdt milliarder av euro.

I tillegg har Pfizers egen direktør, Janine Small, innrømmet i en høring i Europaparlamentet at vaksinen «ikke er testet for å hindre smittespredning». Dette er ingenting annet enn en skandale uten sidestykke!

Med Pfizers egen innrømmelse om vaksinenes manglende evne til å forhindre smittespredning, så faller store deler av grunnlaget bort for både den hodeløse massevaksineringen samt tvangsinnføringen av koronasertifikatet. For ikke å snakke om hele grunnlaget for at uvaksinerte ble fratatt jobber og levebrød og fryst ut i kulden av «dugnadsgjengen»!

Denne åpenbare galskapen må få konsekvenser for norske myndigheter, som gjennom et over to år langt umenneskelig overgrep har pushet de hastegodkjente og eksperimentelle injeksjonene på barn og voksne.

Det er disse injeksjonene, som ikke hindrer smittespredning, som sjefsmobber Erna Solberg i TV-ruta har beordret det norske folket til å ta. Erna kalte det å ta vaksinen for «en borgerplikt»…

Når får vi en rettsprosess mot Erna Solberg og myndighetenes hemmelighold i norsk rettsvesen? Og hva med Ernas og myndighetenes lysskye kontrakter med Pfizer, som nå er under etterforskning av EUs påtalemyndighet?

Hva er strafferammen for et statsoverhode som gjennom et falskt dekke av «frivillighet» påtvinger en eksperimentell, og potensielt farlig injeksjon på barn og voksne?

Det er på tide at anmeldelser kommer og at juristene bretter opp ermene.

👇👇👇 

https://www.eppo.europa.eu/en/news/ongoing-eppo-investigation-acquisition-covid-19-vaccines-eu

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/APPPRj/eus-vaksinekjoep-etterforskes?fbclid=IwAR3JGq5tbQITpMypNHD8PotBtNe_H_2n3W6fhj03QHg9sf9uw6Cv3dmXELI](https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/APPPRj/eus-vaksinekjoep-etterforskes?fbclid=IwAR3JGq5tbQITpMypNHD8PotBtNe_H_2n3W6fhj03QHg9sf9uw6Cv3dmXELI

https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/regjeringen-kjoper-inn-millioner-av-vaksinedoser-til-de-neste-arene/14082347

https://www.nettavisen.no/nyheter/solberg-i-telefonmote-med-bill-gates-bekymret-over-pengemangel-til-vaksiner/s/12-95-3424059025

Forrige artikkelDet finnes mange måter å juge på og NATO-mediene kjenner alle
Neste artikkelKoronavaksiner godkjent for småbarn