Både Zelenskij og Porosjenko erkjente at de kom til makta ulovlig

0
Kiev 22. januar 2014, Maidan

Av Eric Zuesse, The Duran.

Et kupp er en ulovlig måte å komme til makten på, og begge Ukrainas presidenter etter den demokratisk valgte presidenten Viktor Janukovitsj som ble styrtet 22. februar 2014 har erkjent at avsettelsen av ham brøt mot loven, og at regjeringen som ble installert etter Janukovitsjs styrte ikke har legitimitet — at «verdighetens maidan» og «demokratiske revolusjon» faktisk var en bløff.

Den 22. juni 2015 brukte jeg overskriften “Ukraine’s President Poroshenko Admits Overthrow Of Yanukovych Was A Coup”, og jeg ga full nettdokumentasjon både av påstanden hans og at den var helt sann. Jeg dokumenterte til og med at han 26. februar 2014 (den siste dagen av selve kuppet) hadde informert EU om at dette var tilfelle, og at de ble overrasket over å høre det, men ignorerte det. De amerikanske påstandene om at Janukovitsj var blitt styrtet av en spontan og massestøttet revolusjon mot ham – og som helt klart var en løgn allerede 4. februar 2014, men en løgn som ble pusjet ustanselig i «nyhetsmediene» uansett mangel på bevis – disse amerikanske påstandene ble grundig dokumentert i en videosamling fra 12. mars 2014 som ble lagt ut på YouTube, for å være falsk, en bløff, og likevel fortsatte dette faktum å bli ignorert i amerikanske og allierte ‘nyhetsmedier’, som om sannheten ikke hadde noe som helst å gjøre med nyhetsrapportering og analyse — som om bevis ikke spiller noen rolle, uavhengig av hvor omfattende og pålitelige og avgjørende de er. Som om Vesten flyter på løgner, og offentligheten aldri vil bry seg mye om dette faktum. (Det er antagelsen; og hvis man med «offentligheten» menes nasjonens presse, så er den antagelsen utvilsomt sann, fordi pressen ikke bryr seg om det i det hele tatt – de støtter det i stedet; de støtter denne status-quo , av løgnbasert ‘historie’.)

Så, 11. februar 2020, utstedte Ukrainas eget Interfax News Agency følgende nyhetsrapport (som automatisk oversatt):

Зеленский: дело Майдана – самое сложное в Украине

Zelensky: Maidan-saken er den mest kompliserte i Ukraina

11. februar 2020

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyi, mener at etterforskningen og fullføringen av de tragiske hendelsene på Independence Square under Revolution of Dignity er den vanskeligste saken [å diskutere] i landet.

«Tapte bevis, dokumenter. Det er ingen mennesker, det er ingen vitner. Noen sier at generelt, på steder etter denne tragedien, har alle disse hendelsene blitt fjernet av mange. Den vanskeligste saken vi har i landet vårt er Maidan,» sa han i et eksklusivt intervju med byrået «Interfax-Ukraine».

Zelensky påpekte at «alle er engasjert i disse sakene».

«Jeg vet med sikkerhet at de jobber raskere enn det var for noen år siden. Når de finner kunder, for det er mer forståelig med mordere, kan jeg ikke si. Alle krefter er involvert i disse sakene, og vi gjør alt mulig», sa han.

I virkeligheten var det mange vitner, og til og med noen av deltakerne kom senere for å innrømme offentlig at de hadde deltatt i kuppet, men «nyhetsmediene» i USA og-og-allierte land var ikke interessert (selv om offentlig det kunne ha vært, hvis bare de hadde visst om det).

Les: Det skjedde et kupp i Kiev natt til 22. februar 2014.

Den 24. februar 2022 beordret Putin en invasjon av Ukraina slik at det kuppinstallerte regimet i Ukraina og dets US-NATO-EU-sponsorer ikke vil være i stand til å installere amerikanske atomraketter innen 5 minutters flyavstand fra Moskva på Ukrainas grense med Russland.

Dette er resultatet av ideologien som nå kontrollerer Vesten, kalt «nyliberalisme» i nasjonal eller intranasjonal politikkutforming, og «nykonservatisme» i internasjonal politikkutforming; og det er at hver dollar er lik, og at hver person ikke bare er forskjellig fra alle andre mennesker, men er ulik, at alle rettigheter derfor bør avhenge av hvor rik en person er – investorer bør derfor kontrollere regjeringen: de har en rett å bruke rikdommen sin til å ansette hvem de måtte for å lure velgerne, slik at rikdommen vil kontrollere regjeringen, og offentligheten ikke. En mikrokosmisk dokumentar om denne USA-ideologien, i aksjon, som viser hvordan den faktisk fungerer, er filmen «DOWNFALL: The Case Against Boeing». Det handler om det mest dødelige passasjerflyet som noen gang er designet og bygget av noe selskap hvor som helst, Boeings modell 737 Max. Det handler om at den amerikanske regjeringen blir kontrollert av nasjonens superrike, som overveldende er psykopater; og siden de kontrollerer regjeringen, blir de mest psykopatiske personene stadig rikere og rikere (‘bedre og bedre’) og får aldri livstid i fengsel eller dødsstraff, uansett hvor mye de burde. Det handler om de verste menneskene som kontrollerer regjeringen, mens de valgte regjeringstjenestemenn blir valgt av de superrike og bare later som de bryr seg om offentligheten som de skal være (og hevder å være) å representere (men vet at de faktisk ikke).

Ukrainas regjering er bare en egen klientstat. Det er et datterselskap av America Incorporated. Det er som Boeing. Det er slik Boeing er, og slik regjeringen har satt opp for at Boeing (og alle suksessrike selskaper) skal være. Men i internasjonale anliggender, som er neokonservatismens rike, kommer makt like mye fra våpen som den kommer fra å lure velgerne. Det handler om systemet som styrker de mest onde individene og som fanger publikum og oppmuntrer publikum til å kjempe mot hverandre i stedet for mot de få individene (de vellykkede investorene) som tjener på dette systemet: systemet som kalles nyliberalisme-nykonservatisme , og det tjener rovdyrene på bekostning av publikum. Mussolini kalte det «fascisme», og kalte det også «korporasjonisme», og han fikk den ideologien fra læreren Vilfredo Pareto , som var dens oppfinner. I den er rekkefølgen både av rettigheter og makt: (1) investorer; (2) ledere; (3) forbrukere; (4) ansatte. (Alle som ikke er i noen av disse 4 kategoriene anses for å være verdiløse. Dollarreglene; de teller ikke i det hele tatt.)

Dokumentarens skaper forble på slutten en forvirret, ikke-forstående liberalist, bare litt mindre av en nyliberal-neokonservativ enn hun var før den. Men hun virker i det minste oppriktig. Hun blir rett og slett lurt av de liberale «nyhetsmediene» hun er utsatt for – fortsatt en troende demokrat, åpenbart mot republikanere: hennes «oss» (CNN, NYT , etc.) mot «dem» (FNC, WSJ , etc.). ). Men seerne av dokumentaren hennes kan kanskje se i dokumentaren hennes det hun ikke gjør   – noe som går utover hennes snevre bekymringssfære.

Uansett: Ukraina, i hvert fall helt siden februar 2014, drives i samsvar med den samme ideologien som styrer Boeing Corporation. Den amerikanske regjeringen kaller dette «den regelbaserte internasjonale orden», og disse «reglene» kommer fra den amerikanske regjeringen, og IKKE fra FN og dets internasjonale lover. Det er verden der de mest suksessrike gangsterne hersker, ikke bare nasjonalt, men internasjonalt. Det kalles «hegemoni», og herskerne i Amerika liker det fint, fordi det er deres – de eier det, og de ønsker å beholde det. De vil absolutt ikke at det skal ta slutt.


Denne artikkelen ble først publisert på The Duran: Both Zelensky and Poroshenko Acknowledged They Came to Power Illegally

Signerte artikler står som alltid for forfatterens regning.

Forrige artikkel«Himmelen faller! Himmelen faller!» ropte den lille kyllingen i eventyret
Neste artikkelHundrevis av helsearbeidere som fikk sparken for å nekte covid-stikk fikk flere millioner dollar i erstatning