World Wide Rally For Freedom 20. november

0

Verdensomspennende aksjonsdag mot koronadiktaturet, for frihet og demokrati.

Hva er den verdensomspennende demonstrasjonen?

World Wide Demonstration (også kjent som World Wide Rally For Freedom) er en internasjonal fellesdemonstrasjon som har til mål å oppmuntre innbyggerne til å stå imot og bekjempe koronavirusrelaterte restriksjoner i hvert enkelt land.

Det er et felles globalt initiativ, men hver enkelt demonstrasjon styres fra grasrota. Demonstrasjonene har det felles at de er fredelige og ikke-partipolitiske.

Demonstrasjonene er for 5 viktige friheter:

  • Ytringsfrihet.
  • Bevegelsesfrihet.
  • Frihet til å velge.
  • Forsamlingsfrihet.
  • Frihet til helse.

Initiativtakerne skriver:

Lockdown og grensestenginger har ført til økte selvmordstall, og ødelagte livsvilkår og forårsaket økonomisk ruin. Ingen befolkning skal noen gang igjen bli utsatt for allestedsnærværende offentlig innesperring. Overdrevne tiltak for koronavirusbegrensninger må ta slutt, og alle erklæringer om unntakstilstandr som muliggjør disse tiltakene må oppheves. Tyrannisk undertrykkelse av opposisjonen må stoppes, og fredelige forsamlinger av innbyggere må respekteres av politistyrkene, i stedet for å bli knust med vold.

Også i Norge blir det protester mot koronadiktaturet og krav om frihet og demokrati.

I Oslo er det samling kl. 15.00 på Jernbanetorget. Der vil det bli appeller og musikalske/kunstneriske innslag pluss pluss. Rundt 1645 blir det fakkeltog som går igjennom Karl Johans gate og opp til 7. Juni plassen.

Forrige artikkelFagforeninga til hæren i Østerrike kaller til megademonstrasjon mot koronadiktaturet 20. november
Neste artikkelProfessor Astrid Stuckelberger: – En pandemi av løgner