Bill Gates: – Forbud mot massemøter og demonstrasjoner til alle er vaksinert

32
Bill Gates i intervju med CBS. Skjermdump

Verdens nest rikeste mann, Bill Gates, har investert tungt i vaksineprogrammer, og har blant annet fått mange norske skattemilliarder av Erna Solberg for å gjøre det. Nå griper han sjansen, og ser koronakrisa som en mulighet til å tvinge fram en global massevaksinasjon. Inntil vaksinen foreligger skal sosial distansering og møteforbudet opprettholdes, sier han i intervju med CBS.

I samtalen med Anthony Mason sier Gates at det kan bli nødvendig å forby massemøter til det er utviklet en vaksine mot koronavirus.

«Hvordan vil det se ut ”å åpne opp», spurte Gates retorisk før han i det vesentlige la opp til en total endring av hele sosiale og kulturelle utforminga av USA i ett slag. ”Hvilke aktiviteter, som skoler, som har den fordelen at det kan gjøres på en måte der risikoen for smitte er veldig lav, og hvilke aktiviteter, som massesamlinger, kanskje, som i en viss forstand er mer valgfrie. Så til du er vaksinert mye, kan det hende at [aktivitetene] ikke kommer tilbake i det hele tatt.”

Det er litt uklart hvorfor Bill Gates mener at er i posisjon til å uttale seg som om han allerede var utropt til konge. Men det er i hvert fall klart at han går inn for møte-, forsamlings- og demonstrasjonsforbud inntil alle er vaksinert.

Men hvordan skal man så vite om alle har tatt Gates-vaksinen? Det har Bill Gates et svar på allerede.

MIT har utviklet en teknologi der digital informasjon om din medisinske historie kan sprøytes inn i kroppen din sammen med vaksinen. MIT skriver om teknologien:

For å lage en desentralisert medisinsk journal på pasienten, utviklet forskerne en ny type kobberbaserte kvantepunkter, som avgir lys i det nærinfrarøde spekteret. Punktene er bare rundt 4 nanometer i diameter, men de er innkapslet i biokompatible mikropartikler som danner kuler med omtrent 20 mikrometer i diameter. Denne innkapslingen gjør at fargestoffet kan forbli på plass, under huden, etter å ha blitt injisert. Robert Langer, som er en David H. Koch Institute professor ved MIT, altså sponset av Koch-familien, sier:

«Det er mulig en dag at denne ‘usynlige’ tilnærmingen kan skape nye muligheter for datalagring, biosensing og vaksine-applikasjoner som kan forbedre hvordan medisinsk behandling blir gitt, spesielt i utviklingsland,»

Og hvem andre en Koch-familien sponser dette prosjektet? Jo naturligvis Bill and Melinda Gates Foundation.

De som blir vaksinert skal altså bli merket som kveg, «digitalt tatovert», bare at merket er usynlig. Men det kan brukes til å for eksempel merke hvem som får adgang til et arrangement, eller en by, og det kan eventuelt erstatte kontanter, ved at din digitale kredittverdighet vil kunne leses av din digitale ID, som er sprøytet inn med vaksinen. Eller som Bill Gates sa nylig i et intervju:

«Etter hvert vil vi ha noen digitale sertifikater for å vise hvem som har kommet seg eller blitt testet nylig, eller når vi har en vaksine, hvem som har mottatt den.»

Og Gates har etablert det som kalles ID2020 Alliance, som skriver på sine nettsider:

«The ID2020 Alliance is setting the course of digital ID through a multi-stakeholder partnership, ensuring digital ID is responsibly implemented and widely accessible.«

ID2020 Alliance består av Microsoft (det vil si Gates), Gavi (igjen Gates) og Accenture (Vanguard, BlackRock, State Street) og er opprettet med støtte også fra Rockefeller Foundation.

Bill Gates drømmer altså om å gjøre menneskeheten til digitalt kveg som skal få digital tatovering av alliansen hans, og inntil vi har fått det, skal det være forbudt å møtes, ha fagforeningsmøter, demonstrasjoner og liknende.

Og han har sikret seg så stor makt over Verdens helseorganisasjon WHO at han vil være i stand til å få dem til å anbefale dette gjennomført over hele verden.

Les: Bill Gates og kontrollen over verdens helseorganisasjoner

Samtidig har Gates satses tungt på å avskaffe kontanter og erstatte dem med «digitale penger». Sammen med USAID og World Economic Forum har Bill and Melinda Gates Foundation opprettet prosjektet Catalyst, som vil tvinge fram det kontantfrie samfunnet i India.

Les: USA vil drive fram det «kontantløse samfunnet» i India

Bill & Melinda Gates Foundation er også ledende deltaker i «Better Than Cash Alliance» sammen med blant annet Ford Foundation, Clinton Foundation, Citi Foundation, Omidyar Network (eBay), Coca Cola, USAID og FN.

Med den globale vaksinen tilført digitale nanopartikler blir dette globalistenes kinderegg: enorme profitter på milliarder av vaksiner, kontroll over massene og digital valuta.

Og som Sveriges tidligere rikspolitisjef Björn Eriksson sa: – Å frata innbyggerne muligheten til å benytte kontanter er å lede dem rett inn i et digitalt diktatur.

Hadde det ikke vært lurt å våkne opp nå, før dette er gjennomført og det ikke er noen vei tilbake?


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Når det kan lagres så mye informasjon på bare 20 mikrometer i diameter, hva kan da rommes av informasjon i på størrelse med en chip som skytes inn under huden på katten? Dette er bare begynnelsen, når tvangsvaksine-programmet er gjennomført, og alle er oppført i en database, vil “de biokompatible mikropartiklene” bli byttet ut med større utgaver med mange flere funksjoner.

  “For din sikkerhet og for at ambulansepersonell skal raskt kunne stille diagnose og gi raskest mulig behandling”, “for at bestemor og bestefar på sykehjemmet automatisk skal få riktige medisiner i riktig mengde”, “innebygget GPS gjør at redningsmannskap raskere kan finne deg når du er savnet etter fjellturen” selges det inn med til de godtroende.

  Teknologien som gir total kontroll over individet kan selges av MSM som hipt for moderne mennesker, “med en chip kan du bare gå om bord i flyet uten innsjekking”, kassen i butikken registrerer automatisk varene når du går ut og belaster din konto". De som går imot og advarer mot hva dette innebærer latterliggjøres som luditter.

  Chipping med digital ID og digital valuta gir total kontroll over individet, kjøper du en samfunnskritisk bok vil de vite det, reiser du et sted vet de med en meters nøyaktighet hvor du er for eksempel. Tre personer sammen som ikke er i familie kan overvåkes automatisk. En chip blir “the mark of the beast” i ordets rette bemerkelse. New World Orders globaliserte verden med en valuta, et MSM, en leder er beistet, en orwellsk verden 2.0.

 2. Det kan bli svært farlig hvis store menneskemasser på flere kontinenter tvangsvaksineres samtidig. Hvis vaksinen har bivirkninger, vil det ramme store deler av befolkningene på flere kontinenter samtidig. Av den grunn må en vaksine først utprøves på et mindre antall først, så når bivirkninger viser seg så får andre reservert seg mot å ta vaksinen. Spesielt hvis den skal inneholde noe helt nytt i vaksinesammenheng som en digital ID, noe som burde føre til verdensomspennende protester.

  Tvangsvaksinering burde føre til store protester uansett, men nå kan makthaverne utnytte panikken i ukritiske og lydige befolkninger. Som vi så under svineinfluensaen som storkapitalens MSM skremte opp hele verden med, det var en mild influensa. Men vaksinen gjorde mange syke og avhengig av medisiner for resten av livet, til stor profitt for storkapitalens legemiddelselskap som utviklet vaksinen.

 3. For de som lurer på hvordan Bill Gates har blitt så rik, kan man f.eks søke på “microsoft tax avoidance” og “microsoft tax haven”. Gates - som andre kjente gigantselskaper (Pfizer, GE, Amazon, FB osv) har hatt som mål å minimere skatten - for mest mulig profitt. Og det vil de fortsette med så lenge mulighetene er til stede. At Gates er en joker for Bigpharma er ingen nyhet. Han er kanskje den viktigste brikken i dette kapitalistiske sluttspillet.

 4. Storsinnet av Pål Steigan og slippe til Satanister som deg Geirijo.

  At du er så sinnsforvirret at du mener at en mann skal bestemme over alle andre i verden sier jo sitt, du får kose deg i helvete da, det er satt av en spesiell liten plass til slike som deg som Gamle Erik setter ekstra stor pris på.

  Vi andre som ikke vil dit du skal holder oss til helvete unna ID2020 og døds vaksinen.

  Bill Gates het opprinnelig Bill Rockefeller.

  etueiuetutu

 5. Siste undersøkelse fra USA går ut på at 77% av amerikanerne holder Kina ansvarlig for den tragedien som har rammet USA og verden.
  Jurister knyttet til Staten utferdiger dokumenter hvor Kinas kommunistparti er folkerettslig skyldig i en forbrytelse.
  Profilerte folk på resett og document jobber nå natt og dag for å få fortgang i et “oppgjør” (krig) med det Kinesiske kommunistpartiet.
  At viruset skulle stamme fra noe annet enn flaggermuser i Wuhan er et synspunkt som er illegalt og forbudt. Store opprydninger foregår på nettet for å fjerne ideer om at Coronaen er et laboratorium-produkt. Det er forbudt å mene noe annet enn ville dyr-teorien - som ifølge disse ble spredt globalt med vilje av Kommunistpartiet.
  Dette kan bli en av argumentene i den forestående krigen. Som på det propagandistiske nivå er i full gang i Norge også.

 6. Jeg tror det er for naivt å tiltro verdens aller, aller rikeste å være verdens godhets-apostel uten å tjene penger på det. Al Gore har blitt milliardær på klima. Hvilket klima? Jo, at arktis ville bli isfritt innen 2015? Skivebom eller innertier? Hvem tror Soros ofrer milliarder av egne penger på flyktningkrisen? Jeg håper jeg tar feil, men jeg tror dessverre ikke Bill Gates ofrer milliarder for at verden skal få vaksine, uten å tjene på det selv? Tror du Greta Tunberg hadde oppnådd den berømmelsen uten mektige rikfolk i ryggen, som plutselig fant en ny forretningside, nemlig "Skolstrejk för klimat ". Å bruke den gang en klima-uvitende 14-åring som spydspiss forteller med all tydelighet at du skal lete lenge etter milliardærer som gir bort egne penger - uten gjenytelser. Hvis BG lykkes med Covid-19 vaksine skal jeg vedde en flaske cognac på at han vil tjene penger på dette, og da mener jeg grassat mange penger.
  Jeg tar gjerne imot én opponent.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

24 flere kommentarer

Deltakere