Gratulerer med 8. mars!

33

clara Zetkin

Clara Zetkin, also called Grandmother of German Communism, was an elected member of the German Reichstag i 1932. Since she was the oldest member she had the right to open the parliament. So she opened the Reichstag with a 40 minute attack on Hitler and nazism. May her spirit live on.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for Erland Erland says:

  Klassekamen har side opp og ned med 8. mars-stoff i dag. Må innrømme at jeg lett detter av lasset. Føler at jeg har lest det meste før. Noen som tenker det samme?

  Allikevel er det på sin plass å gratulere all henner og hunner, noen hanner også, med dagen. Spesielt hunner - i alle regnbuens farger og samtlige kjente tonearter. Jeg er glad i kvinner, og de jeg har hatt opp gjennom årene har jeg nødig ville låne ut til andre menn. Jeg har da tross alt baller.

  Dagens bilde er tatt på Mars, skulle bare mangle, der de i går var i gang med å forberede feiringen av 8. jord, som også er i dag, og noen mener er det er en harselas med vårt 8. mars. De stryker skrukker og rynker bort fra skinnet og klærne fra gamle døde samfunnsengasjerte kvinnfolk fra jorden, ikler seg disse, danser og spiser. Skulle ikke forundre meg om de også bruker dem på sine ekspedisjoner til jorden (er det ikke derfor så få grønne menn er blitt observert her de siste tiårene, men desto flere «spøkelser»?), men altså ikke i dag. I dag kan du være trygg på å ikke møte Rosa Luxemburg eller Margaret Thatcher på gata.
  bilde

  Disse grønne vesnene på mars er bare menn. Det finnes ikke grønne damer. Disse grønnskollingene formerer seg med røttene, og derfor umulige å få has på. De har overhode ingen respekt.

 2. Avatar for Erland Erland says:

  Jeg har fått beskjed om å hemmeligholde kildene av sikkerhetsgrunner.

 3. Avatar for aford aford says:

  goldman banner

 4. Avatar for Johnny Johnny says:

  Nei!

  Er det ikke kvinnene selv som bestemmer om de vil “lånes ut”?

  Latterliggjøring er et av kjennetegnene på svart propaganda, og normalt utføres dette av NATO shills med en agenda! Og du trenger ikke latterliggjøre dette emnet, Kjell108 er kjempeflink til dette, og han trenger ikke din hjelp.

  Men siden det er 8 mars legger jeg ved et intervju av Leslie Kean, og denne kvinnen er nok mye smartere enn deg, selv om hun mangler baller… :slight_smile:

  https://www.youtube.com/watch?v=A7f2gYo05cs

  For noe tullprat;

 5. Avatar for Erland Erland says:

  Så, så. Jeg sparker oppover. Helt til Mars!

  Det finnes mistenkelige folk blant alle som har en agenda, og jeg er ikke noe unntak. Altså at jeg har en agenda.

  Jeg la ved et bilde av ei grønn «dame» på mars som stryker huden og klærne til en jeg synes ligner på Margaret Thatcher. Det er min bestemte menig at dette er en han, til nød en hen. Men hva vet arme jeg. Det finnes så mye rart nå til dags.
  bilde

 6. Avatar for Johnny Johnny says:

  Skal prøve å svare deg på en skikkelig måte Kjell, selv om du ikke fortjener det.
  La oss først starte med beviset ditt: Bildet du viser til er en animasjon, hentet fra et “nintendo-spill”, klikk på linken under og du finner dette og andre “bilder”!

  Er du virkelig så lettlurt/dum Kjell, eller er du på jobb for å latterliggjøre? :crazy_face:

  Og så kan jeg forsøke å forklare litt om ufo-fenomenet
  Vi kaller det et fenomen, for vi forstår ikke hva det er, heller ikke hva det betyr, men fenomenet eksisterer, noe det finnes et overveldende bevismateriale for.

  Dette fenomenet er periodisk i kontakt med militære styrker. Kontaktperiodene kan vare fra noen timer og opptil flere måneder, og da gjerne med daglig kontakt. Dette fenomenet er oftest i kontakt med militære enheter som besitter atomvåpen, men konvensjonelle avdelinger har også kontakt med disse objektene. De metalliske objektene registreres på radar, på forskjellige optiske instrumenter, på våpensystemer, men også visuelt av personell på bakken, ombord i skip, og av mannskap ombord i fly. Det militære synet på disse hendelsene har tradisjonelt vært teknisk/materielt, men det kan se ut som om dette har endret seg den siste tiden.

  Men det er ikke bare militære enheter som har kontakt med fenomenet, det finnes godt dokumenterte tilfeller der sivile har hatt kontakt, polititjenestemenn blir da involvert og observerer de samme objektene som de sivile.

  I de sivile tilfellene har det også vært endel paranormale opplevelser i tilknytning til observasjon av disse objektene, men paranormale opplevelser har også blitt rapportert fra militært bakkepersonell. Noen av disse paranormale hendelsene er så bisarre/ekstreme at man må sette spørsmålstegn med vår forståelse av universet, rommet og tiden.

  Av en eller annen årsak er “all informasjon” om dette fenomenet hemmeligholdt, og myndighetene gjør hva de kan for å skjule dette for befolkningen, og slik har det vært i over 70 år. Det er selvfølgelig mange teorier om hvorfor myndighetene skjuler dette, men myndighetene kan være redde for at folk skal få panikk, de vil forsøke å utnytte fenomenet for militær overlegenhet eller så er politikerne/penge-eliten er redde for å miste den politiske kontrollen over befolkninga.

  I sitt forsøk på å skjule dette for allmennheten bruker myndighetene en rekke metoder. De infiltrerer ufo-organisasjoner og derfra spres falsk informasjon som er så latterlig og utenkelig, at ethvert normalt menneske vil tro at “ufo-tilhengerne” må være spik spenna gærne. Myndighetene får vitenskapsfolk til å stå fram og forklare fenomenene som løgn, konspirasjonsteorier, hallusinasjoner, sumpgass, Venus, meteorer, atmosfæriske fenomener og kulelyn, eller de forteller oss at avstandene i universet er så store at ingen vesener fra andre planeter kan nå fram til jorden. Hjernevaskingskampanjens daglige små drypp har vært så effektiv at det er ingen “normale mennesker” som tenker tanken engang. At tidligere regjeringsansatte, vitenskapsfolk, astronomer, militære tjenestemenn, ledere, mannskap, piloter og astronauter står fram har ingen betydning, befolkningen kan rett og slett ikke tro dette, så effektiv har 70 år med hjernevasking vært.

  Og merk deg dette, Kjell
  I dag er det ingen (selv ikke USA) som vet hva disse fenomenene er, hvor de kommer fra, og hva dette betyr for vår forståelse av virkeligheten. De som påstår det motsatte, som enkelte gjør, lyver så de blir grønn i trynet. :nauseated_face:

 7. Avatar for kjell108 kjell108 says:

  Det ser ut som du har rett her at face value.


  Hvor er dette bilder fra?


  Hva er dette ifølge dine kilder? En UFO på 5 km -> plass til 1 mill

  I dag er det ingen (selv ikke USA) som vet hva disse fenomenene er, hvor de kommer fra, og hva dette betyr for vår forståelse av virkeligheten. De som påstår det motsatte, som enkelte gjør, lyver så de blir grønn i trynet.

  Richard C. Hoagland har vel skrevet 10 bøker om emnet. Vi har vår egen forfatter Dr. Rauni Leena Luukanen Kilde med 10+ bøker
  Charles Hall har skrevet flere bøker.
  Du kan selvfølgelig si at det kjenner ikke du til.

  William Tompkins har en hel karriere bak seg i secret space program
  William Tompkins: Selected by Extraterrestrials

  https://www.youtube.com/watch?v=nI6ugBFrWq0
  Filmopptak fra Operation Highjump 1946
  Admiral skrev en hel dagbok om hva han opplevde.
  Idag er de interessante områdene på Antarktis forbudt områder. Et av de forbudte områdene ligger rett ved selve Sydpols-punktet.
  Ikke engang amerikanske flyvere får lov til å overfly de områdene. De som gjør det blir truet til å aldri fortelle hva de har sett.

  Har du EN kilde om US secret space program?

 8. Avatar for Johnny Johnny says:

  Det første bildet du viste til var en animasjon fra et “nintendo-spill”. :crazy_face:
  Det andre bildet du viser til er fra actionkomedien Iron Sky.:crazy_face:

  Så nevner du navnene på amerikanerne William Tompkins, Charles Hall og Richard C. Hoagland. Disse amerikanske mennene er kjent for sine sinnssyke fantasier, og kommer blant annet påstander om at nazistene fant Noahs ark, og at det har vært 15 syndefloder på vår jord. De påstår også at reptilians hjalp Tyskland under andre verdenskrig, men de glemmer at reptilians fra draco ble født på 90-tallet, av david icke. :face_with_hand_over_mouth:

  Alle disse sinnssyke oppdiktede historiene kommer kun fra et land, USA.
  Er ikke det litt merkelig Kjell?
  :thinking:

  Det er også mange myter angående Antarktis, de påstår f.eks at det finnes eldgamle byggverk nede i isen, og disse byggverkene har vært der i ca 50 millioner år, og det må de ha vært, for is-kappen ble dannet for 50 millioner år siden.

  Men is-kappen som ligger over Antarktis er 3000 meter tykk og isen er i bevegelse hele tiden.Tror du virkelig at noen byggverk ville overlevd en istykkelse på 3000 meter i 50 millioner år, når store fjell ble knust og fjorder formet av en langt mindre is-kappe her i Norge?

  Angående admiral Byrd så var han en polfarer som i 1926 prøvde å fly over nordpolen.
  I 1928 startet Byrd sin første ekspedisjon til Antarktis, og han hadde søkt råd hos Roald Amundsen. At admiral Byrd benyttet anledningen til å ta flere turer til Antarktis når han fikk kommandoen over en flåte i den amerikanske marinen er vel ikke rart.

  Makan til tullprat, du kan jo dra på “pakketur” til sydpolen, din fjøsnisse :grin:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

21 flere kommentarer

Deltakere

Historisk kommentararkiv

33 KOMMENTARER

 1. Du vet at vi har kastet ut nazistene fra våre rekker, da de var mer opptatt av å benytte krisen til selge sin religion/ideologi, enn de var av å få tilbake ytringsfriheten og få vekk anti-hvite dagens regime?

  I ettertid har det vist seg at det meste av disse anti-hvite nazister var infiltratører, som var der for å holde mostanderne fanget i en språkbruk som gjorde at midtstrømmen ville vinne hver gang.

  Ellers så er det dumt vedrørende umgdommelig rekruttering også, da du brenner broene til ALLE, jeg gjentar ALLE yngre som er store talenter, ved å holde frem ei litt dum ku av ei Stalindyrkerinne som et ideal, da ingen ute etter å finne ut hva som er sant,lenger ser på 2vk som en krig mellom de gode og de onde.

 2. «Gratulerer med 8. mars 2016!»

  Ja. En internasjonal kvinnedag som ble startet i 1910, og datofestet til den 23. februar Juliansk (Russland) som er lik 8. mars Gregoriansk (Vest-Europa), etter opprør for «brød og fred» i 1917 i Russland.

  Det innledet Den Russiske Revolusjonen, som ble fullført i oktober.

  Ellers i verden/vesten var kvinnedagen opprinnelig fokusert på demokratiske rettigheter for alle.

  Først i 1977 ble dagen utropt til FN-dag for kvinnrettigheter og verdensfred.

  Fra 1996 har dagen hatt offisielle FN-temaer. – FN-temaet for 2016 er «Planet 50-50 by 2030: Step It Up for Gender Equality».

  Likhet og fred er altså hva dagen historisk har handlet om. – Ikke annet.

  Streben for Likhet og Fred for alle bør alle gratuleres med – når innsatsen faktisk skjer. – Ikke før.

 3. För några år sedan gjorde jag på https://www.lindelof.nu/kvinnorna-och-februarirevolutionen-del-1-av-3/ . . .2-av-3/ och . . .3-av-3/ upp med en del myter kring Internationella Kvinnodagen:

  1. Att 8 mars skulle vara en «Internationell kvinnodag» beslöts först 1921 på ett Kominternmöte, på förslag av Clara Zetkin. Det var först i slutet av 1960-talet som den började firas utanför rent kommunistiska och socialistiska kretsar.

  2. När kvinnorna i Ryssland 1913 ordnade sin första kvinnodag gjorde man det på söndagen 2 (15) mars. Det var tradition i Europa att ha dem på söndagar då ju folk var lediga från jobbet.

  3. 1914 inträffade kvinnodagen den 8 mars – därför att det var en söndag. Sen inställdes de flesta manifestationer under det krig som bröt ut.

  4. När kvinnorna i Petrograd 23 februari (8 mars) 1917 går ut och demonstrerar är det enbart för att protestera mot dyrtiden och bristen på bröd, om fred sades inget. Att det just blev denna dag berodde på att en tids bitande kyla med ner till -20 plötsligt hade förbytts till -5 till -10. (Jag har en fil med alla meteorologiska observationer från Petrograd 1917).

  7. Jag har i mitt arkiv en pdf fil med de första månadernas utgåvor av Pravda. Där kan man den 5(18) mars läsa hur en av tidningens medarbetare, Lenins lillasyster Maria, förledd av kvinnodagen 1914, i tron att det fanns en kvinnodag den 23 februari, gör en efterhandskonstruktion. Hon skriver: “Den 23 februari, på Kvinnodagen, utlystes strejk på de flesta fabriker och arbetsplatser. Kvinnorna var i en mycket militant stämning – inte bara de kvinnliga arbetarna, utan också den stora massan av kvinnor som köat för bröd och fotogen.»

  Det viktiga här är inte datumen, utan att den gängse tolkningen gör utbrottet av «februarirevolutionen» till en medveten politisk handling, medan min tolkning gör det till en i t i d e n slumpmässig handling. Att det skulle bli en revolution i Ryssland den våren var många säkra på – men ingen visste vad som skulle utlösa den. Men liksom «Boston tea party» 1773 utlöste amerikanska revolutionen och en missförstådd stormning av ett nästan tomt fängelse i Paris 1789 utlöste den franska, så var det en tillfällig väderförbättring 23 februari (8 mars) 1917 som utlöste den ryska.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.