Grünerløkka kulturhus hovedsponsor for Mot Dag-konferansen 2019

0

Mot Dag-konferansen 2019 går av stabelen på Parkteatret i Oslo 9. og 10. februar. Selskapet som eier både Parkteatret scene og Parkteatret bar, Grünerløkka kulturhus, stiller som hovedsponsor for arrangementet. Hovedaksjonærene i selskapet, Geir Johnson og Pål Steigan, sier at denne konferansen er en type prosjekt som de synes det er viktig å bære fram. Konferansen har et bredt og interessant panel av innledere og den vil få fram andre analyser og et annet kritisk blikk på internasjonale konflikter enn dem som er rådende i de dominerende mediene.

Ved siden av at Parkteatret er blitt en av de mest populære kulturscenene i landet, har det alltid vært et sted for kritisk dokumentar, ikke minst gjennom å vise dokumentarfilm som man sjelden får se i de store kanalene. Blant annet er mange av filmene til John Pilger vist på Parkteatret.

Konferansen har også fått støtte fra Fritt ord, og påmeldingene tyder på at den vil bli fulltegnet. Vanessa Beeley og Eva Bartlett, som er blant innlederne som kommer til konferansen, sier til steigan.no at de gleder seg veldig til å komme til Oslo og dele sine inntrykk og analyser med både publikum og andre innledere.

Klikk her for å melde deg på konferansen.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.