Min reise i Iran: «Vi skjønner forskjellen på folket og myndighetene i USA, welcome to Iran!»

1

I august var jeg i Iran og besøkte Teheran, Shiraz, Esfahan og selvsagt Persepolis og Necropolis. Jeg ønsket å se landet, snakke med folk og ble overveldet av skjønnheten i alle byene jeg var i. Vi hadde en superflink guide, men gikk fritt rundt både på dagen og kvelden når han hadde fri (bare for å komme skeptikere i forkjøpet).

Menneskene jeg møtte visste så mye om landet sitt, historien, kulturen, kunsten, poesien, om verden og selv om amerikanere har truet dem med krig i årevis var også amerikaneren i reisefølget hjertelig velkommen. «Vi skjønner da forskjellen på folket og myndighetene,» var den gjengse kommentaren de gangene dette temaet kom opp. Jeg anbefaler absolutt Iran som reisemål. Stikkord: dynamisk og lovende med en kultur så rik at den må oppleves.

Absolutt alle jeg møtte i Iran var imøtekommende og interesserte!

Jeg skrev fire blogginnlegg og laget noen filmer fra oppholdet.
Her er filmene og lenker til hvert av blogginnleggene:

Her er blogginnleggene:

Eventyrlig reise til Iran

Drømmen om Persepolis – eventyrlig reise til Iran del 2

Den vakreste byen – eventyrlig reise til Iran del 3

Au revoir, Iran!

Peace – That’s all we want!
KampanjeStøtt oss

1 kommentar

  1. Etter å ha reist i over 150 land er fortsatt Iran mitt favorittland 🙂 Nesten alle jeg møter som har vært der sier akkurat det samme. Gjestfriheten der minner meg om Afghanistan, men grunnet høyere utdanningsnivå, mindre kulturelle forskjeller og bedre språkkunnskaper får man en helt annen opplevelse av den i Iran.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.