3 kommentarer til “NATO og verdenssituasjonen etter 1990

 1. 6. september 2017 klokka 14:50

  Takk til Pål Steigan. Denne videoen er veldig interessant og setter søkelyset på de store bakenforliggende kreftene. Men hvorfor nevner du ikke Jødene som styrer pengesekken og våpenindustrien i USA?

  • 9. september 2017 klokka 03:05

   Enig. Om jeg skal pirke på noe her, så må det være at Pål Steigan ikke setter navn på elefanten i rommet. Likevel et særdeles bra foredrag. Nå kan det jo tenkes at det å nevne jødemakten ved navn vil bære med seg et for stort stigma og det kan tenkes at Pål Steigan ikke er rede til å håndtere det. Det kan jeg forstå. Likevel, folk greie å tenke selv. Det var jo ikke tannfeen eller Peter Pan eller Al Qaeda som stod bak 9/11. Tror de fleste uansett skjønner akkurat dette med jødene.

 2. 9. september 2017 klokka 02:48

  Dette er det beste foredraget jeg har hørt siden… jeg tror jeg sier det er det beste foredraget jeg har hørt. Jeg bøyer meg i hatten. Jeg har sendt lenken videre til endel unge mennesker som behøver å få informasjon om verden.

Legg inn en kommentar