Hva mediene i USA er opptatt av og hva folk er opptatt av

Mediene i USA er ekstremt opptatt av Russland, det er ikke folk flest. Folk flest er opptatt av helse og jobber, det er ikke mediene.

Pål Steigan

Jeg er Pål Steigan, skribent, kulturarbeider, kommunist, kokk og amatørfotograf – jack of all trades, master of none. Send tips og tilbakemeldinger her. 

  4 kommentarer til “Hva mediene i USA er opptatt av og hva folk er opptatt av

 1. 21. juli 2017 klokka 10:19

  Det er en god fremstilling av hvor propagandastyrt mediene er. Hvor stor effekt CIA/Pentagon og dyp-staten har på nyheter, og hva media skriver om.

 2. Bayfront
  21. juli 2017 klokka 11:19

  Og norske media er nu åpenbart mer opptatt av hva President Trump gjør og ikke gjør, enn å ta for seg alvorlige saker i Norge. Mye tyder faktisk på at medias dekning av President Trump er hva som “redder” norske politikere fra omtale og kritikk hva angår deres frafallenhet i eget land. Medias opptatthet av President Trump, blir kanskje større enn dekningen av det kommende norske stortingsvalget!

 3. SH
  21. juli 2017 klokka 11:45

  Dette betyr kanskje at de politikere i USA som kjører Russland-saken for hardt kan risikere å bli betraktet som å være useriøse politikere som folk helst bør unngå å stemme på?

 4. INK
  21. juli 2017 klokka 13:11

  Hvilket forklarer hvorfor stadig flere velger å få nyhetene sine fra andre steder enn mainstream media …

Legg inn en kommentar