2 kommentarer til “Veien mot nord

  1. 25. april 2017 klokka 19:48

    Vakkert. Men hvor lenge klarer italienerne å stå i mot den såkalte “moderniseringen”?

  2. Laila Perly Yssen
    26. april 2017 klokka 19:01

    Skjønnheten vil aldri forsvinne, uansett hva mennesker ødelegger. Lokalbefolkning i kjente turist-steder i både Østerrike og Sveits har knapt råd til å leve der lenger – for de kapitalsterke bygger seg “en fredet plass” langt bort i fra de større byene, og velger å bli fastboende i sine opprinnelige “Hytter” i de vakre omgivelsene, for slik er man sammen med “sine egne” – slik vi alle ønsker å tilbringe våre liv, sammen med mennesker vi føler oss forbundet med på mange forskjellige måter. Snakket med en ung spanjol i dag som returnerte i fra Oslo, hvor han hadde tenkt å bli, men han sa at menneskene var så avvisende og innesluttede – så han returnerte tilbake til moderlandet hvor familie og venner befant seg og hvor det var lettere å få kontakt og hvor han trives – selv uten en fast jobb.

Legg inn en kommentar