Kajsa Ekis Ekman: steigan.no kommer alltid med nya perspektiv på världspolitiken

Kajsa Ekis Ekman er en av mange som støtter steigan.no:

«Pål Steigan är en röst som alltid kommer med nya perspektiv på världspolitiken. Hans bok «En gång skall jorden bliva vår» («Sammenbruddet» i norsk versjon, red.) är en svindlande genomgång över de tre E:nas kris: ekonomi, ekologi och energi, som kommer att påverka vår framtid. Hans blogg tar in några av de skarpaste och aktuellaste rösterna i den internationella debatten.»

Foto: Arpi Sakahyan

Kajsa E. Ekmann er en profilert svensk kulturjournalist og forfatter. Ekman skriver på Dagens Nyheters kultursider, er lederskribent på Dagens ETC. Hun publiserer også internasjonalt i The Guardian, TruthDig, FeministCurrent og Kathemerini. Hun foreleser internasjonalt om handel med kvinner og om kriseteori. En del av artiklene hennes er også publisert på steigan.no.

Se hennes foredrag i Aten om kapitalismen.

Bli med du også og skap en alternativ mediekanal med uavhengige, samfunnskritiske stemmer! Som tidligere varslet er tiden nå inne for å gi prosjektet et solid løft. Derfor har jeg etablert et aksjeselskap som skal overta eierskapet til steigan.no. Du er velkommen til infomøtet på Litteraturhuset i Oslo! Tid: Lørdag 29. april kl 11–14. Les mer og meld deg på her.

Pål Steigan

Jeg er Pål Steigan, skribent, kulturarbeider, kommunist, kokk og amatørfotograf – jack of all trades, master of none. Send tips og tilbakemeldinger her.

 

  2 kommentarer til “Kajsa Ekis Ekman: steigan.no kommer alltid med nya perspektiv på världspolitiken

  1. Johan Nygaard
    19. april 2017 klokka 08:03

    Pål Steigans ide, initiativ og arbeid svarer på et essensielt moralsk og strategisk behov i samtiden. Dette prosjektet må vi slå ring rundt og støtte opp om, folkens. Så kan vi glede oss til fortsettelsen alle sammen.

Legg inn en kommentar