10 kommentarer til “Jimmy Dore henger Sean Spicer til tørk

 1. 14. april 2017 klokka 04:14

  Her må jeg være enig med Jean Spicer. Hitler brukte svjv ikke kjemiske våpen. Om noen mener det motsatte, bør de dokumentere det.

 2. 14. april 2017 klokka 09:27

  Cyclon B?

  • 14. april 2017 klokka 15:29

   Men regnes det som et kjemisk våpen? Da må man dokumentere at stoffet ble brukt mot mennesker.

   • Ullern
    15. april 2017 klokka 00:45

    Hva ellers er Zyklon B i dusjen? – Vaskemiddel samt våpen mot lus?? Eller kanskje et gassvåpen? Som sies å ha tatt 3 mill. jøder. Husker du nå?

    • Jon Trond Olsen
     15. april 2017 klokka 09:45

     I et rom med murvegger hvor det i følge øyenvitner i perioder daglig ble gasset titusner av mennesker med blåsyregass ville det dannes flekker av berlinerblått (en tungt løselig forbindelse mellom jern og cyanid). Sike flekker finnes ikke, og svært lave konsentrasjoner av cyanid i murveggene tyder ikke på utstrakt bruk av zyklon B.

     Dette er en historie som absolutt bør undersøkes nærmere, men publiserer du noe om dette temaet som går i mot den ortodokse fortellingen er det stor sjans å havne i fengsel.

     http://holocausthandbooks.com/index.php?main_page=2
     http://holocausthandbooks.com/index.php?main_page=1

    • 15. april 2017 klokka 16:00

     Husker gjør jeg ikke, jeg var ikke født da. Ingen sentrale dokumenter eller tekniske bevis støtter opp om at Zyklon B ble brukt til å drepe mennesker. Da ville dette vært nevnt f ex i Wannsee-protokollene.

 3. ad1648
  14. april 2017 klokka 11:18

  USA har jo brukt kjemiske våpen i flere tiår og startet faktisk allerede under WW2. Tenker ikke på Hiroshimabomben, men før det. Napalm ble første gang brukt under bombetokter mot japanske byer selv om mange tror det ikke var før Vietnam-krigen at dette ble brukt.

 4. Harald Støren
  14. april 2017 klokka 12:32

  Nei, Hitler brukte ikke kjemiske stridsmiddel i felten – trulig på grunn av erfaringene fra 1. verdskrigen, da det viste seg at vindretninga kunne snu, slik at gassen, i steden for å råke fienden, råka dem som hadde sendt den ut! Han hadde likevel ingen skrupler mot å gasse i hjel forsvarslause jøder og sigøynerer under “kontrollerte forhold”! Dersom Trump & co. ønsker å bruke dette som et argument for at Assad overgår sjølv Hitler når det gjelder barbari, er det derfor nokså malplassert.

Legg inn en kommentar