Ex-CIA-mann: – Jeg løy og forfalsket rapporter, det er det CIA gjør

Den tidligere CIA-agenten Robert David Steele er ikke imponert over etterretningsrapporten som angivelig skulle vise russisk innblanding i presidentvalget i USA. På nettsida Information Clearinghouse skriver han:

As a CIA spy, I have faked intelligence, lied to government leaders, and managed a modest false flag operation (no one died). This is what CIA does. I accuse John Brennan, Director of the CIA, of being a liar who is in betrayal of the public trust with his lies. The most recent DHS-FBI report – and related reports from small companies seeking to curry favor with the Deep State – are absolute crap.

Steele gjennomgår det som er kjent om rapporten og slakter den som et makkverk. Og han skriver noe som bør være vel kjent:

The only people “hacking” the US election have been the two political parties.  The Democratic Party actively conspired against Bernie Sanders and actively stole thirteen primaries from Bernie Sanders using electronic ballot tampering. The Democratic Party also organized roughly three million dead, duplicate, and illegal alien voters. The Republican Party used various means to repress a million black voters.
The Russians – as well as the Israelis, French, Germans, Chinese, and everyone else on the planet with any curiosity – have absolutely been conducting electronic espionage against US political targets. They have not “leaked” anything (generally intelligence services try not to demonstrate that they have successfully hacked in anywhere).

Hvis man leser den offentlige utgaven av rapporten så ser man hvor elendig den er. Ikke bare inneholder den ingen beviser for russisk hacking av demokratenes server, men den inneholder en masse utenomsnakk om at russiske medier som RT og Sputnik har prøvd å påvirke internasjonal og amerikansk opinion gjennom åpne artikler og sendinger.

Men unnskyld, det gjør alle, og det kan knapt kalles innblanding i et lands indre anliggender. Når dette får så stor plass i rapporten viser man bare at man ikke har noe å slå i bordet med.

Nå kommer det også fram at konklusjonen om at demokratenes server var hacked ble trukket uten at FBI hadde sjekket denne serveren. Wired skriver:

In a statement to WIRED, a senior FBI law enforcement official wrote in an email Thursday that “The FBI repeatedly stressed to DNC officials the necessity of obtaining direct access to servers and data, only to be rebuffed until well after the initial compromise had been mitigated.” This contrasts with what DNC deputy communications director Eric Walker told Buzzfeed in an email: “The DNC had several meetings with representatives of the FBI’s Cyber Division and its Washington (DC) Field Office, the Department of Justice’s National Security Division, and U.S. Attorney’s Offices, and it responded to a variety of requests for cooperation, but the FBI never requested access to the DNC’s computer servers.”

De trengte jo ikke undersøke noen server når konklusjonen allerede var bestemt! Man skal jo være godt over det tilrådelige lettlurt for å gå på bløffen om at «russerne gjorde det». Men det er jo i det landskapet du har flertallet av det Høyres mediepolitiske talsmann kaller «skarpskodde journalister».

 

  7 kommentarer til “Ex-CIA-mann: – Jeg løy og forfalsket rapporter, det er det CIA gjør

 1. ⒶF
  10. januar 2017 klokka 10:41

  Straight from the horse’s mouth. Det er bra.

  • 10. januar 2017 klokka 11:05

   Dette her bør vel bety slutten på kjeltringbyrået slik vi og resten av verden kjenner det. FIA blir det nye navnet (Fake Intelligence Agency).

   • ⒶF
    10. januar 2017 klokka 12:57

    FIA it is. Det ville formodentlig blitt en dyr ny logo for dem hvis de la tradisjonen fra norske, offentlige skifter av visuelle profiler til grunn i timesatsene. Men de skal få et gratis forslag å jobbe videre med: “ΦIA”, uttales fi-ai-ei, altfå CIA fom i Aftenpoften.

    • ⒶF
     10. januar 2017 klokka 13:00

     Ps:
     Ekfempelet er tilfeldig valgt.

     • 10. januar 2017 klokka 16:21

      Mulig det kommer helt av seg selv etter at tenna har “ramla” ut – hvis de tør å bevege seg ut blant folk. Voice-reader`n på jutubb ville ihvertfall ikke fått noe problem når de presenterer seg hos legevakta 😀

 2. FR.ED
  10. januar 2017 klokka 13:43

  Matthew Gault som skriver for warisboring skriver at Kreml vil at du skal lese rapporten og konkluderer med at uansett om du tror på rapporten eller ikke så kommer Kreml ut som vinneren.

  Hvis du tror på rapporten – innebærer det en hittil ukjent russisk kapasitet til å blande seg inn i andre lands sfære.
  Hvis du ikke tror på rapporten – kan du godt kalle CIA for FIA – Fake Intelligent Agency.

  Uansett så vinner Kreml. Publisering eller lekkasjen av rapporten er således en gavepakke til Kreml i følge Gault.

Legg inn en kommentar