19 kommentarer til “Eva Bartlett tar Aftenposten i skole om Syria

 1. 12. desember 2016 klokka 07:33

  Utrolig. Rønneberg ble bare så avkledd da han ble konfrontert med spørsmålet om hva som var kildene på bakken i Aleppo. Men tøff i trynet var han, det skal ha ha! I alle fall før han ble avkledd. Han er dessverre på nivå med Fanky Speaking Rossavik. De mest forutintatte “journalistene” ever, her skal man ikke se på andre sider enn den eliten har bestemt.

  Takk til Pål Steigan for en utrolig informativ, men ikke minst RASK nygetstjeneste. Jeg fatter ikke hvordan du får ting ut så raskt, men det er jo bra for resten av oss da.

 2. 12. desember 2016 klokka 08:11

  hela presskonferensen: https://youtu.be/ebE3GJfGhfA

 3. 12. desember 2016 klokka 09:23

  Imponerende! Takk for den.

 4. 12. desember 2016 klokka 10:23

  Bartlett svarte presist og to the point. Jeg kunne aldri ha tatt dette på sparket, jeg ville bare blitt rød i ansiktet og begynt å stotre..

  Tror dere hr. Rønneberg vil tenke over svaret og begynne å bevege seg utenfor hans egen ‘informsjonsboble?’ Dette er hva han svarer på twitter:

  ‘Var nettopp vitne til langt propagandashow i FN om Syria. Visstnok er Assad en helt. Vestlig media og bistandsorg. er del av konspirasjon.’

  Så synd for ham at spørsmålet og svaret ble tatt opp på video og videreeformidlet over hele verden:) 🙂 🙂

  Hovedstrømsmedia vil aldri – kan aldri – forandre seg, den eneste løsningen er å lage nye media.

  • Ludvig.
   12. desember 2016 klokka 22:56

   Rønneberg twitrer: ‘Var nettopp vitne til langt propagandashow i FN om Syria. Visstnok er Assad en helt. Vestlig media og bistandsorg. er del av konspirasjon.”

   Selvsagt løser han sin kognitive dissonans ved å tenke at Bartlett lyver. Slik bekrefter han nok en gang det gamle visdomsordet: «På seg selv kjenner man andre.»

   • Harald
    20. desember 2016 klokka 14:16

    Det var det mest tragiske. Fornektelse på høyt nivå hos Kristoffer.

 5. 12. desember 2016 klokka 13:43

  Rønneberg stiller gode spørsmål og får gode svar. Akkurat som det bør være. Bra! Tittelen på blogginnlegget og videoen er pretensiøs og misvisende.

  • Peter Anton Lorentzen
   20. desember 2016 klokka 22:17

   Helt enig, Aasland. Rønneberg gjorde en fin jobb, uansett om faktagrunnlag eller mangel på slikt er problemet.

 6. 12. desember 2016 klokka 17:22

  Suverent av Rønneberg som innledningsvis får understreket at hans arbeidsplass, Aftenposten – er en filial tilhørende “western media corp” – og besitter så lite kunnskap om hva han og andre har skrevet i denne krigen, at han ber Bartlett forklare hvor de skrev seg vekk.

  • Eivind Reitan
   12. desember 2016 klokka 23:59

   Tåka letter ikke.
   D.d.-ved Aleppos fall,er selveste Generalsekretær Egeland ute med en melding-om hva som kommer til å skje.Og at de forventede overgrep må lastes Assad og Rusland.
   De får være unnskyldt,de har alle gått i samme skole som Aftenpostens utskremte.Og de er i godt selskap,f.eks.med Foreign Policy Magazine-som i flg. et selvfornøyd norsk MSM,har utropt ingen ringere enn De Grønnes R.Hansson og kronprinsessen av Kongeriket Norge-til noen av de mest innflytelsesrike påvirkere i verden.For flere klimaavgifter og-kvinners rettigheter.Den satt ,tenker jeg,hos de antipopulistiske akademikere og skrivekarler.
   I morgen,og i overimorgen,får vi vite hvem som er de farligste tenkere og påvirkninsagenter-“Høyrepoulistene” -Putin,og alle som ikke tror EU er en høyere form for sivilisasjon.
   Det er bare å lene seg tilbake,og vente på neste Muppet -show.Med Jagland,Solberg,Jensen ,Støre og Stoltenberg m.m.fl.i hovedrollen.
   Du tror det ikke,før du får se det.

 7. Kim Standal
  12. desember 2016 klokka 18:16

  Takk for at du delte dette

 8. jostein bjøerkmo2
  13. desember 2016 klokka 13:21

  Jeg må le. Har selv prøvd å korrigere dem og stille noen spørsmål i kommentarfletene. Kritikk av Rossavik? Da blir man blokkert ut.

  • Andreas Wærholm
   20. desember 2016 klokka 01:23

   Det er ikke så lett å få kritikk igjennom på denne siden heller.

   • 21. desember 2016 klokka 21:19

    Do or do not, there is no try.

 9. Frank
  14. desember 2016 klokka 11:24

  Så en kan ikke stole på Syrian Observatory for Human Rights fordi det er en syrisk mann i England som har kontakter i Syria, men en kan stole på Eva fordi hun er en Canadisk kvinne som har hatt noen reiser rundt i Syria med følge?

  (Hun sier hun reiser alene, men av det jeg har lest av henne så har hun reist med andre. Finnes sikkert fler artikler av henne jeg ikke har lest, der hun kanskje har reist alene.)

  Hun er sikkert en bra dame, men også denne dama har en agenda.

  Men jeg skal være enig i at Vestens innblanding i diverse land i Midt-Østen har vært en fuck up av episke dimensjoner og mange liv hadde nok vært spart uten at noen skulle “redde” innbyggerne i disse landene.

  • Pål Steigan
   14. desember 2016 klokka 11:48

   SOHR sitter i London. Eva har reist rundt i landet. Men all informasjon i en krig må leses kritisk. Ved å bringe fram Evas kunnskaper og informasjoner bidrar jeg til at folk får andre informasjoner enn det de får i main stream media. Og så får folk gjøre opp sin egen mening.

 10. 21. desember 2016 klokka 21:25

  De tapre damene utmerker seg angående den skitne krigen imot syria. Vanessa Bealey har også utmerket seg med flere Syriabesøk med utdypende undersøkende Journalistikk. Også Eva Thomassen har bidratt bra med viktig informasjon fra sine Syria turer. Alle disse er absolutt verdt å høre på.

 11. Sigurd Eliassen
  23. desember 2016 klokka 00:23

  Versjonen til Jimmy Dore redda dagen min:

  https://www.youtube.com/watch?v=Z9F-cHc5Qog

Legg inn en kommentar