3 kommentarer til “George Carlin: The American Dream

 1. 10. desember 2016 klokka 06:26

  Etter å ha fulgt med på amerikansk politikk i ett og et halvt år kan jeg underskrive på nesten hvert ord han sier. Jeg sier nesten, da det ikke gjelder alle amerikanere. Spesielt mange unge har våknet. Amerikanerne er som andre folk. Det er en grense for hva man kan by dem. Den grensen er for mange kommet. Det er i ferd med å oppstå en revolusjonær situasjon. Hva er en revolusjonær situasjon? Det er når de brede lag av folket har mistet troen på systemet. DET er hva som holder på å skje! Makthaverne skjelver i buksene. Det er den viktigste årsaken for til at de nå krever sensur av nettet. Valget av D.T. var et protest valg. Når vi ser hvilke folk D.T. omgir seg med behøver man ikke være spåmann for å forutse resultatet. Revolusjonen kommer! Om det skal bli en ikke voldelig revolusjon avhenger av makthaverne.

  • Geir
   10. desember 2016 klokka 08:55

   Der tror jeg du har rett.

Legg inn en kommentar