Baroness Ashton of Upholland med venner

0

En del liberale mennesker i vest mener at det nærmest er russisk propaganda å advare mot de nazistiske og fascistiske elementene i kuppregjeringa i Ukraina, så derfor overlater jeg ordet til EU-parlamentet:

The European Parliament …Is concerned about the rising nationalistic sentiment in Ukraine, expressed in support for the Svoboda Party, which,…recalls that racist, anti-Semitic and xenophobic views go against the EU’s fundamental values and principles and therefore appeals to pro-democratic parties …not to associate with, endorse or form coalitions with this party

European Parliament resolution of 13 December 2012

Her er baronesse Ashton sammen med Vitali Klitsjko (Udar) og Oleh Tjahnybok (Svoboda).

ashton svoboda_edited-1

Forrige artikkel– Snikskytterne på Maidan opererte fra opposisjonens bygg
Neste artikkelDianne Feinstein (D): – CIA kan ha brutt grunnloven
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).